Algemene voorwaarden

Polished is ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen met het nummer 0897.909.895 onder de benaming Beauty by Elke (Elke Tuteleers)

Ons vestigingsadres is Heist-Goorstraat 2, 2220 Heist op den Berg.

Bestellingen waarvan we de betaling in het weekend ontvangen zullen op dinsdag verzonden worden. 

Alle prijzen op de website zijn vermeld exclusief btw, de btw bedraagt 21%. Wanneer je een EU btw nummer hebt kan je communautaire levering aanvragen tijdens het bestelproces.

Producten zijn zo goed mogelijk weergegeven, het is echter altijd mogelijk dat er kleine verschillen ontstaan, o.a. door de instellingen van je beeldscherm. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Er is geen terugbetaling mogelijk na inschrijving voor een opleiding, ongeacht de reden. 

Garantie op elektrische toestellen is enkel mogelijk wanneer ze bij het eerste probleem teruggezonden worden. De klant is zelf verantwoordelijk voor het voldoende beschermd en indien nodig verzekerd terug sturen of bezorgen. Garantie vervalt bij het zelf werken aan het toestel of zelf open maken. 

De consument is zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van het juiste facturatie- en leveringsadres. We zijn niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat door het doorgeven van een foutief of niet volledig adres. 

Wij zijn een groothandel en richten ons op professionele nagelstylistes. Het recht van retour is niet van toepassing op businesstobusiness verkopen. Als particulier is er een zichttermijn van 14 dagen. Indien je wil retourneren dien je dit binnen de 14 dagen na ontvangst van bestelling kenbaar te maken. Vervolgens heb je 14 dagen om de producten terug te zenden. Het risico van verzending is hierbij voor jou. Na ontvangst van de geretourneerde producten retourneren wij de betaling voor de producten en de verzendkosten die je betaalde bij je bestelling. Producten die geretourneerd worden moeten nog als nieuw kunnen verkocht worden. Wanneer dit niet het geval is verminderen we het geretourneerde bedrag met het waardeverlies. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »