Welke gels voor babyboom

  • Geplaatst op
  • Door Elke Tuteleers
  • 0
Welke gels voor babyboom

Welke Abstract gels kan je kiezen voor een babyboom gelnagel?

Met welke gels maak je een babyboom ?

Dit is een persoonlijke keuze, ook kijk je naar de wensen van je klant. Wij plaatsen babyboom met de Fiber white en een cover kleur. Dit kan met een one stepone step plus  of een dekkende fiber gel ( milky pink, nude pink, pretty pink).

Fiber White is een stevige bouwgel die gemakkelijk fade. Vandaar onze keuze voor deze als go-to babyboom gel. Extra White en Extreme White zijn vloeiender en fader minder gemakkelijk. Je kan ze eventueel mengen met Fiber White om die witter te maken. 

Qua covers heb je enorm veel keuze. Wil je zo naturel mogelijk gaan dan raden wij de Fiber Baby Pink aan, die is semi-transparant en heel mooi van kleur (ook om als naturel nagel te plaatsen). 


De one step en one step plus covers zijn mooi en dekkend, ze hebben een medium tot dunne viscositeit (hoe lopend ze zijn) en vijlen snel en aangenaam. Mijn babyboom favoriet hierbij is de One Step Cover #5

Persoonlijk ben ik echter meer fan van de dekkende fibers. Ik hou van een medium viscose gel die wat harder is. Door de fiberglass deeltjes zijn dit heel sterke gels. Ik raad aan om te kiezen voor Pretty Pink of Nude Pink (deze liggen in de zelfde kleurfamilie) + Milky Pink (deze is feller roze). Fiber Mask Pink vind ik zelf te donker.

Even samengevat
Als wit: Fiber White
Als zeer naturel roze: Fiber Baby Pink
Als dekkend roze: Pretty Pink of Nude Pink + Milky Pink

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »