pH Nail Prep + pH Nail Scrub

  • Geplaatst op
  • Door Elke Tuteleers
  • 0
pH Nail Prep + pH Nail Scrub

Wanneer gebruik je prep en wanneer scrub?

Wat is pH Nail Prep
Een ontvetter en ontvochtiger (dehydrator) voor de natuurlijke nagel op basis van butyl acetate. De pH-waarde van de natuurlijke nagel wordt geoptimaliseerd voor de behandeling. Je brengt de pH Nail Prep aan met het penseeltje, het product moet niet in de lamp. De natuurlijke nagel krijgt een kalkachtig uitzicht. 

Wat is pH Nail Scrub?
Ook pH Nail Scrub is een ontvetter en ontvochtiger, nu op basis van ethyl acetate. De pH-waarde van de natuurlijke nagel wordt geoptimaliseerd. Nail scrub breng je aan met een nail wipe. Gebruik 1 schone wipe per 5 nagels. 

Wat is het verschil? Bij veruit de meeste nagels zijn beide producten gelijkwaardig en geven ze de zelfde goede resultaten. Wat je kiest is jouw persoonlijke voorkeur. Enkel bij vette huiden of nagelplaten verkiezen we de pH Nail Scrub. Gebruik dan zelfs 1 schone wipe per 2 nagels, zo ben je verzekerd van de best mogelijke hechting. Scrub de vingers van 1 hand en breng dan meteen rubber base aan voor je de andere hand gaat scrubben.


Kleven sjablonen niet goed door klamme handen? Ga dan even met een wipe met pH Nail Scrub over de huid, hierna plakken de vleugeltjes veel beter.
Ook bij nagelbijters zal ik kiezen voor pH Nail Scrub. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »